Beställnings­information

Allmänt

Prins Eugens Waldemarsudde har valt att samarbeta med eddy.se som säljer och distribuerar böcker på uppdrag av museer, universitet och andra forskningsinstitutioner. Försäljningen sker på www.bokorder.se. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering.

Genomförd beställning innebär att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att namn och person- alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Vid frågor om litteraturen kontakta Prins Eugens Waldemarsudde.

Leverans

Vi expedierar din beställning normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att titlar kan vara slutsålda eller restnoterade. Leveranser som väger under 2 kg levereras normalt med brev, annars med Postens pakettjänster.

Priser

Är du återförsäljare och önskar s.k. F-pris? Även du kan använda tjänsterna på den här hemsidan. Genom att registrera dig som återförsäljare i webbshoppen får du sedan tillgång till aktuella F-priser.

Frakt

Frakt debiteras till självkostnadspris och framgår av beställningsformuläret på hemsidan.

Betalning

Betalning kan normalt ske mot faktura med betalningsvillkor 15 dagar netto. Vi förbehåller oss dock rätten att utföra kreditprövning. Även de vanligast förekommande betal- och kreditkorten kan användas. Dröjsmålsränta utgår med 2% per månad från förfallodagen. Påminnelseavgift utgår med 40 kr.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller för privatpersoner inom fjorton dagar efter att varan levererats. Detta förutsätter att varan är i nyskick och att den returneras i originalförpackning. Returadressen är:

eddy.se ab
Skarphällsgatan 13
SE-621 41 Visby

Reklamation

Defekta böcker ersätts med felfria, och eddy.se ab står kostnaden returporto. Detsamma gäller vid felaktigt levererade böcker. Kontakta order@eddy.se.

Kontaktuppgifter

eddy.se ab
Bokorder
Skarphällsgatan 13
SE-621 41 Visby

Frågor om order, betalningar, reklamationer: order@bokorder.se
Telefon: +46 498 253900 (vardagar 8.30-16.30)

Inställningar för cookies